Eğitimciler Anaokulu
Yeni Mahalle 322 Nolu Sokak No4/1 Altınordu / ORDU

Okul öncesinde eğitim ve öğretimde kalite, güven ve huzurun odağı olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri ışığında; öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş; toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan; paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi; kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren; gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı; Türkçeyi etkin kullanan, doğayı koruyan; Yaratıcı, keşfedici, problem çözücü meraklı, aktif ve neşeli bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak 2010 Yılı,Atık Pil Toplama Kampanyası Ordu İl İkincisi 2010 Yılı,Yeşil Bayrak (Eco Okul) 2011 Yılı.Beslenme Dostu Okul 2011 Yılı

İkili

Sabah Gurubu / 0740 - 12:40 Öğle Gurubu / 12:50 - 17:50

Kalorifer (Doğalgaz)

Özel Servis

Merkez

Altınordu Belediyesi Karşısı

Sabah Grubu : 80 Öğle Grubu : 80 Toplam : 160

Proje Çalışmaları

Değişim Başlıyor Projesi Kapsamında Yabancı Dil, Değerler Eğitimi, Ritm, Halk Oyunları, Santraç Çalışmaları yapılmaktadır.

Diğer Hususlar

1) Çocukların; Atatürk Vatan Millet Bayrak, Aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. 2) Çocukların beden zihin ve duygu gelişimini iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, 3) Çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak.