AİLELERİMİZİN BİLGİSİNE

Değerli Ailelerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığımızın Eğitimin  tüm kademelerinde başlatmış olduğu "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " Okulumuzda da başlamıştır.

Millî Eğitim Bakanımız  Yusuf TEKİN; sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden ,liseye kadar  tüm eğitim  kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattığını  açıkladı.

Bizler de Eğitimciler  Anaokulu Ailesi olarak ;“Dilimizin Zenginlikleri Projesi”ni okulumuzda başlatmış bulunmaktayız.Proje kapsamında  uygulayacağımız etkinliklerimizden bazılarını aşağıya çıkardık.Projenin ilerleyen aşamalarında etkinlilerimiz zenginleşecek ve siz değerli ailelerimizi haberdar edeceğiz.

a)Etkileşimli/Paylaşımlı Kitap Okuma 

b)Hikâye Tamamlama 

c)Hikâye Kartı Hazırlama 

d)Söyle-Çiz

e)Kitap Tanıtma Çalışmaları

f)Kelime Bulma Oyunu

gibi etkinliklerimiz şu anda oluşturduğumuz ilk etkinliklerdir.Proje çalışmalarımız ;Siz değerli ailelerimizin katılımları ve katkıları ile daha çok amacına ulaşacaktır.Proje kapsamında Okulumuz ile yapacağınız iş birliği için şimdiden teşekkür ederiz.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 47  kişi beğendi